Sevgili Günlük

Hepsiburada Deneyimim

Alışverişlerimde yüz yüze olmayı tercih ederim. Bununla birlikte suratsız bir bakkalla da, beni kazıklamaya çalışan bir kasapla da ilişiğimi derhal keserim. Bu nedenle çok sık alışveriş yapmıyor olsam da aşağıda anlatacağım hepsiburadanın yüz yüze alışveriş yaparmış gibi iletişimi ve hatasını onun için küçük, benim için bir ürünlük hediyeyle affettirmeye çalışması müşteri memnuniyetini sağlamak için çalıştığını gösteriyor.

23 Kasım 2018 günü hepsiburadadan bir adet Microsoft Mobile 1850 adlı fareden (mousedan) kargo dahil 48,80 TL‘ye sipariş verdim. Yanlışlıkla diğer evimin adresini vermem haricinde hiç bir sorun yaşamamıştım bu alışverişte. Çünkü 27 Kasım 2018‘de ürün yanlışlıkla verdiğim adrese ulaşmıştı.

Geçtiğimiz günlerde yanlışlıkla adresini verdiğim evime geldim ve masanın üstünde bir kargo paketi gördüm. Kargo paketini açtığımdaysa hepsiburadada en ucuzu kargo hariç 70,00 TL olan Logitech M187 adlı farenin (mouseun) olduğunu gördüm ve aynı akşam twitterdan hepsiburadaya sitem ettiğim bir twit attım.

Bu twitimden sonra @HBAysenur kullanıcı adlı bir hesap siparişle alakalı bir bilgiyi kendilerine göndermemi, durum ile ilgileneceklerini söylediler. Aslına bakılırsa gönderilen ürünle ilgili tek sıkıntım rengiydi. O da tolere edilebilecek bir durumdu. Bununla birlikte bu twitimden bir gün sonra @HBAysenur kullanıcı adlı hesaptan hepsiburada hesabıma 45,00 TL’lik bir hediye çekinin tanımlandığına dair bir mesaj geldi. Hepsiburada hesabıma baktığımdaysa bu çekin cidden tanımlandığını gördüm.

Halen yüz yüze alışverişi tercih eden biri olsam da, hepsiburadaya bu güzel jesti için teşekkür ediyorum. Bu jestlerinin devamını bekliyorum.