Sevgili Günlük

Balıkesir Gençlik Merkezim Samsun’da…

Balıkesir Gençlik Merkezim pazar gününden beri burada.

Gençlik değişimi için Samsun’a geldiler. Gençlik değişimi mi ne mi? Uzun uzun anlatmayacağım. GSGP (Gençlik Sosyal Gelişim Programı) kapsamında iki il eşleşiyor ve bir grup genç eşleştiği ile belirlenen tarihte gidiyor. Amaç mı ne? Yeni kültürler tanımak, sosyalleşmek… Kısacası GSGP politikası. Merak ediyorsanız linkteki siteye girip şöyle bir kolaçan edin..

Şimdi onlar geldi. Kısa bir süre sonra (30 haziran-4 temmuz) Samsun Gençlik Merkezim‘de Balıkesir’e gidecek.

Benim stajım olduğu için programın tamamına katılamıyorum. Saat 16:00 gibi okuldan çıkıyorum. Saat 17:00-17:30 gibi evde oluyorum. Üzerimdeki koku gitsin diye bir duş alıp programın yapıldığı yere gidiyorum.(Müdüremiz Tülin Hanım’a duyurulur!!)

Dün Uyum Alışveriş Merkezi’ne gittik akşam ki programda. Biraz bowling oynadık. Muhteşemdim. Az kalsın oyun hattını kırıyordum. 🙂 Oradan da sinemaya geçtik. Salon tamamen Gençlik Merkezim‘e ayrılmıştı. 120 filmini izledik. Çok güzel bir filmdi. İzlemeyenler varsa piyasaya çıktığı zaman (orjinalini) alsın. Oradan da Kamp-Eğitime geçtik.

Bugün de Acem Tekkesi‘ne gittik. İlkadım Belediyesi güzel restore ettirmiş. Oradan da sorumlularımızdan izin alıp sahile indik. 🙂 Uzun bir turdan sonra Kamp-Eğitime geçtik. :)-

Yarın arkadaşlar sabahtan Havza‘ya gidecekler. Ne yazık ki ben gidemeyeceğim. Ama akşamleyin Atakum turuna kesin katılıyorum. Eminim ki eğlenceli olacak.