Sevgili Günlük

Stajda 2. gün!! Çok yoruldum :(

Dün bahsetmiştim, bugün laboratuvarı temizledik. Ama ne temizlemeydi. Öğleden önce yattık resmen. Öğle yemeğini yemeye çıkıp geldik ki ne görelim? Hoca temizlik malzemelerini getirmiş.

Başladık temizleye. Camlarla başladık. Baktım Seyhan beceremiyor cam silmeyi işi ele aldım ve tüm camları pırıl pırıl yaptım. Şaka değil. Kralı gelse o camları o hale getiremezdi.

Bugün temizlik yaparken bir şeyin farkına vardım. Kimse alınmasın ama erkek milleti her ne kadar kadınlardan pis görünse de temizlik yaparken en kralını solda sıfır bırakıyor. Aydın Hoca’da ben de bizle çalışan hanım arkadaşlardan daha iyi iş çıkardık.

Ben öyle sürekli temizlik yapmayı seven biri değilim. Odamı belki ayda bir anca temizlerim. O süre zarfında ufak tefek temizlik olayları oluyor tabi.. Yatağı düzeltme, arada bir masanın üzerindeki kitap-kağıt-kalem yığınlarını düzeltme, mutfak rafını silme… Ama öyle 2-3 günde bir süpürgeyle halı süpürme, masa silme, balkonda halı çırpma gibi işler yapmam sürekli. En yakın örnek şu olur sanıyorum. Eylül ayında odayı şöyle bir baştan aşağı süpürdüm, temizlik yaptım. Sonra ki genel temizlik tarihi şubat sonu falandı. Sonra ki temizlik günü de mayıs ortası falandı. Ama bal dök yala olmuştu.

Uzun lafın kısası bugün staj,omü,ziım temizlikle geçti. Çok yoruldum. Her an uyuyabilirim.

Yarın da Aydın hocanın civcivleri tartılacakmış. Şöyle bir kümese de el atayım.